Een vergaderruimte huren in de omgeving van Veenendaal, Renswoude, Barneveld, Ede of Elst? Restaurant De Hof, een unieke en stijlvolle vergaderlocatie in Renswoude, beschikt over meerdere vergaderzalen waar ongestoord een brainstormsessie of vergadering gehouden kan worden. Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met comfortabele stoelen, moderne tafels en alle voorzieningen die een geslaagde vergadering mogelijk maken. Ontdek alle vergadermogelijkheden bij Restaurant De Hof en plan jouw vergadering met collega’s of zakelijke relaties op onze geliefde en unieke locatie in Renswoude.

Unieke vergaderlocatie in Renswoude

Vergaderen bij Restaurant De Hof betekent: ongestoord met collega’s of zakelijke relaties de mogelijkheden en kansen bespreken voor het aankomende jaar. Ongeacht het aantal personen waarmee je een vergadering gepland hebt staan, op onze locatie vind je twee grote vergaderruimtes, De Grote Hof en De Hooge Hof, die groepen tot 100 personen een aangename plek bieden.

Beide zalen zijn voorzien van een vaste internetaansluiting & Wifi. Ze zijn per dagdeel (4 uur) en per dag (8 uur) af te huren. Daarnaast kun je het nodige apparatuur voor je vergadering, zoals een beamer, projectiescherm, microfoon en flipover, bij ons huren. Je hoeft dus zelf niks mee te nemen naar je vergadering. Wij hebben al het apparatuur in huis voor een geslaagde vergadering met collega’s of zakelijke relaties.

Sfeervolle vergaderzalen

De zalen op onze vergaderlocatie zijn sfeervol, ruim en van alle gemakken voorzien. Doordat vergaderzalen De Grote Hof en De Hooge Hof op te delen zijn in meerdere ruimtes, wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt een vergadering te houden bij Restaurant De Hof. De Hooge Hof heeft een oppervlakte van 104m2, De Grote Hof een oppervlakte van 112m2. Doordat beide zalen een grote oppervlakte hebben, kunnen we de zalen zo inrichten dat groepen tot 100 personen er in terecht kunnen.  Kleine vergaderingen, grote vergaderingen… op onze vergaderlocatie in de natuur is elke vergadering realiseerbaar.

Wil je voor een ander zakelijk evenement of gelegenheid een ruimte huren bij Restaurant De Hof? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken graag met jou alle mogelijkheden. Voor elk zakelijk evenement hebben wij een passende oplossing. Voor het bespreken van alle mogelijkheden nodigen wij jou graag uit bij ons op locatie. Maar wij zijn natuurlijk ook telefonisch te bereiken via 0318 – 57 12 13.

Vergaderarrangementen Restaurant De Hof

Heb je al kennisgemaakt met onze vergaderarrangementen? Bij Restaurant De Hof zijn er namelijk vele arrangementen bij te boeken die een vergadering op een unieke locatie compleet maken. Vergadering met lunch, diner of afsluitende borrel? Wij verzorgen het graag tijdens je vergadering. A la carte lunchen en dineren is mogelijk tot 12 personen. Bestaat de groep waarmee je gaat vergaderen bij De Hof uit meer dan 12 personen? Bekijk dan eens onze groepsarrangementen. Of neem natuurlijk contact met ons op, dan kunnen wij jou uitgebreid over alle mogelijkheden vertellen.

Zakelijk evenement organiseren bij Veenendaal

Restaurant De Hof is naast een luxe en modern restaurant dé vergaderlocatie waar je ongestoord kunt vergaderen in een van de compleet uitgeruste vergaderzalen. Maar ook voor allerlei andere (zakelijke) evenementen zoals een business meeting, jubileum of bedrijfsfeest ben je bij Restaurant De Hof aan het juiste adres. Vergadering, bedrijfsfeest of jubileum vieren? Kom naar onze eventlocatie in Renswoude en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Restaurant De Hof.