Bijzondere vergaderlocatie

Restaurant De Hof is een unieke vergaderlocatie in Renswoude met meerdere vergaderzalen waar ongestoord een brainstormsessie of vergadering gehouden kan worden.

Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met comfortabele stoelen, moderne tafels en alle voorzieningen die een geslaagde vergadering mogelijk maken. Ontdek alle vergadermogelijkheden bij Restaurant De Hof en plan jouw vergadering met collega’s of zakelijke relaties op onze geliefde vergaderlocatie in Renswoude.

Vergaderlocatie in Renswoude

Restaurant De Hof is een mooie vergaderlocatie bij Amersfoort, in de natuur van het Utrechtse Renswoude. Vergaderen bij Restaurant De Hof betekent: ongestoord met collega’s of zakelijke relaties de mogelijkheden en kansen bespreken voor jullie bedrijf of afdeling. Ongeacht het aantal personen waarmee je een vergadering gepland hebt staan, op onze locatie vind je 6 grote vergaderruimtes.

De vergaderzalen zij per dagdeel (4 uur) en per dag (8 uur) af te huren. Daarnaast kun je de nodige apparatuur voor je vergadering, zoals een beamer, projectiescherm, microfoon en flipover, bij ons huren. Je hoeft dus zelf niks mee te nemen naar je vergadering. Wij hebben alle apparatuur in huis voor een geslaagde vergadering met collega’s of zakelijke relaties.

image00013 scaled Restaurant De Hof

Moderne vergaderzaal huren?

De zalen bij De Hof zijn sfeervol, ruim en van alle gemakken voorzien. Doordat de vergaderzalen op te delen zijn in meerdere ruimtes, wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt een vergadering te houden in ons restaurant in Renswoude.

Wil je voor een ander zakelijk evenement of gelegenheid een ruimte huren bij Restaurant De Hof? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken graag met jou alle mogelijkheden. Voor elk zakelijk evenement hebben wij een passende oplossing. Voor het bespreken van alle mogelijkheden nodigen wij jou graag uit op onze vergaderlocatie. Maar wij zijn natuurlijk ook telefonisch te bereiken via 0318 – 57 12 13.

Vergaderarrangementen Restaurant De Hof

Heb je al kennisgemaakt met onze vergaderarrangementen? Bij Restaurant De Hof zijn er namelijk vele arrangementen bij te boeken die een vergadering op een unieke locatie compleet maken. Vergadering met lunch, diner of afsluitende borrel? Wij verzorgen het graag tijdens je vergadering. A la carte lunchen en dineren is mogelijk tot en met 12 personen. Bestaat de groep waarmee je gaat vergaderen bij De Hof uit meer dan 12 personen? Bekijk dan eens onze groepsarrangementen. Of neem natuurlijk contact met ons op, dan kunnen wij jou uitgebreid over alle mogelijkheden vertellen.

IMG 2006 scaled Restaurant De Hof

Zakelijk evenement organiseren

Restaurant De Hof is naast een luxe en modern restaurant een bijzondere vergaderlocatie. Maar ook voor allerlei andere (zakelijke) evenementen zoals een business meeting, jubileum of bedrijfsfeest ben je bij Restaurant De Hof aan het juiste adres. Vergadering, bedrijfsfeest of jubileum vieren? Kom naar onze eventlocatie in Renswoude en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Restaurant De Hof.

Benieuwd naar onze locatie in Renswoude? Via de video hieronder nemen wij jou graag mee naar onze vergaderlocatie in de natuur van Renswoude.

Of bekijk de virtual tour door het restaurant en alle vergaderruimtes.

Kleine vergaderingen, grote vergaderingen… op onze unieke vergaderlocatie is elke vergadering realiseerbaar. Onze vergaderruimtes in regio Veenendaal, Barneveld, Scherpenzeel & Ede zijn voor alle doeleinden geschikt.