Vergaderlocatie Barneveld

Ben jij op zoek naar een unieke en sfeervolle locatie voor jouw volgende vergadering in de omgeving van Barneveld? Ontdek de perfecte ambiance bij De Hof in Renswoude. Hier combineren we de charme van het landelijke Renswoude met moderne faciliteiten om jouw vergadering tot een succes te maken.

Vergaderen in Stijl

Met de prachtige omgeving als inspirerende achtergrond biedt De Hof in Renswoude een uitzonderlijke plek voor jouw vergadering. Onze vergaderzalen zijn ingericht met moderne apparatuur, waaronder beamers, flip-overs en snel WiFi, en zijn ontworpen om comfort en productiviteit te bevorderen.

Culinaire Verwennerij

Bij De Hof in Renswoude begrijpen we dat de kwaliteit van jouw vergadering verder gaat dan de vergaderruimte zelf. Daarom zorgen we voor heerlijke koffie, verse broodjes en een uitgebreid menu voor lunch en diner, om ervoor te zorgen dat jouw team vol energie blijft gedurende de dag.

Locatie en Bereikbaarheid

Gelegen in het rustige en groene Renswoude, biedt De Hof een serene omgeving om je te concentreren op belangrijke gesprekken en beslissingen. We zijn goed bereikbaar vanuit Barneveld, met slechts een korte rit met de auto of met het OV. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

IMG 2006 scaled Restaurant De Hof

Moderne vergaderzaal huren?

De zalen bij De Hof zijn sfeervol, ruim en van alle gemakken voorzien. Doordat de vergaderzalen op te delen zijn in meerdere ruimtes, wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt een vergadering te houden in ons restaurant in Renswoude.

Wil je voor een ander zakelijk evenement of gelegenheid een ruimte huren bij Restaurant De Hof? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken graag met jou alle mogelijkheden. Voor elk zakelijk evenement hebben wij een passende oplossing. Voor het bespreken van alle mogelijkheden nodigen wij jou graag uit op onze vergaderlocatie. Maar wij zijn natuurlijk ook telefonisch te bereiken via 0318 – 57 12 13.

Vergaderarrangementen Restaurant De Hof

Heb je al kennisgemaakt met onze vergaderarrangementen? Bij Restaurant De Hof zijn er namelijk vele arrangementen bij te boeken die een vergadering op een unieke locatie compleet maken. Vergadering met lunch, diner of afsluitende borrel? Wij verzorgen het graag tijdens je vergadering. A la carte lunchen en dineren is mogelijk tot en met 12 personen. Bestaat de groep waarmee je gaat vergaderen bij De Hof uit meer dan 12 personen? Bekijk dan eens onze groepsarrangementen. Of neem natuurlijk contact met ons op, dan kunnen wij jou uitgebreid over alle mogelijkheden vertellen.

image00016 scaled Restaurant De Hof

Boek jouw Vergadering

Ben jij klaar om jouw volgende vergadering bij ons te plannen? Neem dan contact met ons op om jouw wensen en behoeften te bespreken. Wij kijken uit naar jouw bezoek aan De Hof in Renswoude voor een productieve en inspirerende vergadering in de omgeving van Barneveld.

Benieuwd naar onze locatie in Renswoude? Via de video hieronder nemen wij jou graag mee naar onze vergaderlocatie in de natuur van Renswoude.

Of bekijk de virtual tour door het restaurant en alle vergaderruimtes.

Kleine vergaderingen, grote vergaderingen… op onze unieke vergaderlocatie is elke vergadering realiseerbaar. Onze vergaderruimtes in regio Barneveld-Ede zijn voor alle doeleinden geschikt.