Trouwen | Restaurant de Hof
0

Trouwen

Ben je op zoek naar een sfeervolle, gezellige locatie voor een onvergetelijke dag? Centraal gelegen, met ruime parkeergelegenheid en een officiële trouwlocatie. Wij zullen er voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

Trouwactie 2020 & 2021

Trouwen jullie in 2020 of 2021? Wij hebben diverse acties samengesteld. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Klik op onderstaande link voor de acties.

 Trouwen in stijl 
 Trouwen in stijl 

Trouwen in stijl

Restaurant De Hof is een uiterst sfeervolle en stijlvolle locatie voor uw (huwelijks)feest. Van 20 tot 250 personen bieden wij voor elk gezelschap de geschikte ruimte.

Officiele trouwlocatie

Restaurant De Hof is tevens officiële trouwlocatie. Zowel De Hooge Hof als De Groote Hof zijn geschikt voor de plechtigheid. Maar ook in de prachtige tuin van de privéwoning kan de ceremonie plaatsvinden.

Luxe Bruidssuite

Arendsnest Luxury B&B is om een steenworp afstand van Restaurant De Hof. Ze beschikken over een luxe bruidsarrangement va. €279 per nacht. Maak in 2020 en 2021 gebruik van onze trouwactie voor 50% korting op deze bruidssuite.

Trouwen in een Porsche 911 4 gts cabrio?

Trouwauto

Porsche wedding – prachtige Porsche 911 4 gts cabrio voor de mooiste dag van uw leven!

Bent u op zoek naar een unieke trouwauto voor de mooiste dag van uw leven? Restaurant De Hof biedt de prachtige Porsche 911 Carrera 4 GTS cabrio. Deze exclusieve droomauto staat garant voor een onvergetelijke trouwdag met de allermooiste foto’s als herinnering. Deze 451 pk sterke Porsche cabrio (2018) beschikt o.a. over een lederen intrieur, PDK, Sportchronoplus, F1-schakeling aan het stuur, BOSE Surround Sound Systemen en het dak kan rijdend tot 60 km/u geopend en gesloten worden.

Een professionele begeleider komt ‘s morgens aan bij de bruidegom en geeft dan een korte uitleg. Vervolgens mag de bruidegom (met de begeleider ernaast) lekker gaan rijden om te wennen aan de auto en te ervaren hoe het is om met een echte Porsche te sturen.

Daarna rijdt de bruidegom zelf naar de bruid om haar op te halen (de begeleider rijdt hier achteraan in een auto van het bruidspaar). De Porsche blijft de hele dag bij het bruidspaar, tot men aankomt bij Restaurant de Hof.

Wist je dat

  • Koepelkerk

  • Bruidsboeket