Restaurant in Renswoude

Ben je op zoek naar een kwalitatief en sfeervol restaurant in Renswoude? Bij Restaurant De Hof in Renswoude maken we graag de lekkerste gerechten voor je klaar. Van woensdag tot en met zondag ben je van harte welkom voor een heerlijk 3-gangen diner. Maar ook voor een heerlijke lunch of gezellige borrel heten we je graag welkom in ons luxe restaurant in Renswoude.

Luxe restaurant in Renswoude

Gelegen in de natuur, aan de Arnhemseweg in Renswoude, vind je Restaurant De Hof. Een luxe en modern restaurant waar smaakvolle gerechten, een warme sfeer en genieten in een gezellige ambiance centraal staan. Van chique tot snel en van lokaal tot werelds; bij Restaurant De Hof heb je genoeg keuze uit uiteenlopende gerechten. Kom je ook eens onze streekproducten proberen? Reserveer gemakkelijk en snel jouw plekje voor een gewenste dag. Stel je 3-gangen diner samen in ons sfeervolle restaurant in Renswoude en geniet van heerlijke gerechten in een ongedwongen en sfeervolle ambiance.

Lunchen, brunchen of dineren bij Restaurant De Hof staat garant voor:

  • Een gezellige tijd met vrienden of familie;
  • Heerlijke uiteenlopende gerechten;
  • Genieten in gezellige en ongedwongen ambiance.
restaurant renswoude Restaurant De Hof

Binnenkomst in ons restaurant in Renswoude

Gevarieerde menukaarten

Een speciaal biertje of heerlijk wijntje bij het hoofdgerecht? Bekijk dan eens onze bier- en wijnkaart en krijg alvast een impressie van welke bieren en wijnen we jou kunnen schenken. Kom je er niet uit? De obers weten je van alles te vertellen over onze drankkaart. Ze zijn echte bier- en wijnkenners! Bekijk hier De Hof menukaarten

Genieten in een ongedwongen sfeer

Kom je ook samen met vrienden of familie genieten van de lekkerste voorgerechten, hoofdgerechten en verrassende desserts? Wij verwelkomen je graag in ons onlangs vernieuwde restaurant in Renswoude met (overdekt) terras. Restaurant De Hof is hét restaurant van Renswoude, Veenendaal en Ede waar het niet bij één keer blijft. Onze chef-koks weten je iedere keer weer te verrassen!

Genieten op ons buitenterras

Of het nu een warme zomerse dag of een regenachtige dag is, dat maakt bij Restaurant De Hof niet uit. In ons restaurant in Renswoude kunnen we onze gasten elk moment van de dag een fijne, sfeervolle plek bieden, zowel binnen als buiten. Ons (verwarmde) buitenterras is dé plek om te genieten van de lekkerste lunches. Kom je gezellig borrelen, lunchen of dineren in ons mooie restaurant in Renswoude? Reserveer snel je plek.

Nieuwe Event & Trouwlocatie

Restaurant De Hof heeft onlangs het restaurant al compleet vernieuwd. Maar dat weerhoudt ons niet om innovatief te blijven denken. Eind 2021 zijn wij namelijk gestart met een nieuw project: De Hof Event & Trouwlocatie. Een uniek concept dat nog meer veelzijdigheid in Restaurant De Hof met zich meebrengt. Vanaf april 2022 beschikt De Hof namelijk over nieuwe ruimtes die uitermate geschikt zijn voor feestjes, vergaderingen, een trouwceremonie en nog veel meer evenementen. Daarnaast is onze trouwlocatie uitgebreid met een prachtige en intieme zomertuin, grenzend aan het nieuwe terras. De zomertuin, die speciaal wordt aangekleed en ingericht voor jouw bruiloft of evenement, is dé plek waar de mooiste herinneringen gemaakt worden. Alvast een sfeerimpressie krijgen van onze nieuwe trouw- & eventlocatie?

RESTAURANT DE HOF RENSWOUDE OPENINGSTIJDEN 

    • Maandag: gesloten
    • Dinsdag: gesloten
    • Woensdag t/m zondag: vanaf 10:00

Dronebeelden van ons restaurant in Renswoude