Restaurant bij Veenendaal

Gezellig met vrienden of familie uit eten in Veenendaal? Of samen met je zakelijke relaties dineren in een restaurant met een centrale ligging in Nederland? Bij Restaurant De Hof, een modern en sfeervol restaurant bij Veenendaal, geniet je in een gezellige ambiance van de meest smaakvolle gerechten die met veel passie en zorg zijn klaargemaakt door onze chef-koks. Voor een gezellig diner met zijn tweeën, een lunch met vrienden of een zakelijke ontmoeting is Restaurant De Hof dé plek!

Reserveer snel jouw plekje bij Restaurant De Hof en laat je verrassen door wereldse gerechten in een sfeervol restaurant bij Veenendaal.

Restaurant omgeving Veenendaal

Op slechts een aantal minuten van Veenendaal, in Renswoude, vind je Restaurant De Hof. Zowel op de fiets als met de auto is De Hof vanuit Veenendaal prima te bereiken. Zelfs voor fanatieke wandelaars zal de afstand geen probleem vormen. De Hof is een romantisch en luxe restaurant bij Veenendaal met veel parkeergelegenheid, dat door de centrale ligging perfect bereikbaar is voor iedereen.

In ons restaurant in Renswoude en op het overdekte buitenterras, het borrelterras Bar ’33 kun je perfect aanschuiven voor een heerlijke lunch, diner of gezellige borrel. Ons restaurant bij Veenendaal is onlangs compleet vernieuwd. Genieten van wereldse gerechten op fluwelen stoelen aan een houten of marmeren tafel. Bij Restaurant De Hof, waar het bruist van gezelligheid, staat culinair lunchen, dineren en borrelen centraal. Tijdens je bezoek aan ons luxe restaurant in Midden-Nederland ervaar je dit dan ook direct.

Heb jij al trek gekregen in een lekkere lunch of diner? Of ben je in Renswoude een van de vele klompenpaden aan het wandelen en heb je zin in een kopje koffie met gebak? Schuif aan in ons ons à la carte restaurant bij Veenendaal of op ons ruime en sfeervolle buitenterras en ontdek dat topkwaliteit en gezelligheid perfect samengaan.

Restaurant Veenendaal

Lunchen bij Veenendaal

Samen met je vrienden, collega’s of familie even gezellig bijkletsen op een mooie locatie en genieten van een lekkere lunch? Van 11:30 t/m 16:00 serveren wij jou graag heerlijke lunches. Van een lichte lunch tot een warme lunch plate, met onze uitgebreide lunchkaart is het allemaal mogelijk! Ontdek onze lunchkaart en laat je tijdens je bezoek aan ons restaurant bij Veenendaal verrassen door ons keukenteam.

Restaurant met mooi terras

Daarnaast beschikken wij over twee ruime borrelterrassen, die gelegen zijn aan de zijkant en voorzijde van het restaurant. Zowel in de zomer als in de winter zijn onze buitenterrassen de ideale plek om te genieten van een lunch of diner. Het terras aan de voorzijde heeft uitzicht op de natuur, het terras aan de zijkant is in de winter dé plek waar je samen met je gezelschap heerlijk kunt genieten van de meest smaakvolle gerechten. Dit terras wordt met terrasheaters en warmtelampen verwarmd en met sfeervolle accessoires en decoraties aangekleed.

Voor een gezellige avond waarbij gastvrijheid en genieten in een gezellige ambiance vooropstaan, ben je bij ons restaurant bij Veenendaal aan het juiste adres.

Catering Veenendaal

Heb je binnenkort een feestje thuis of op het bedrijf? Voor zowel onze zakelijke als particuliere gasten bieden wij catering aan huis of op het bedrijf aan. Een concept dat garant staat voor een unieke belevenis voor iedereen. Catering van De Hof is mogelijk vanaf 30 personen. Wij zijn actief in een straal van 20 km rondom Renswoude, verdere locaties in overleg mogelijk.

Naast catering aan huis en op het bedrijf beschikken wij over een knusse foodtrailer die zo voor je deur gezet kan worden. Van Hollandse snacks tot luxe vleesspiesjes, met de foodtrailer haal je de lekkerste snacks naar je feestje.

Verder bieden wij onze gasten ook BBQ-, lunch- en dinerarrangementen aan.

De Hof zakelijk

Steeds vaker organiseren we bij De Hof zakelijke evenementen. Restaurant De Hof is een veelzijdige locatie waar diverse zakelijke evenementen, zoals een personeelsfeest, vergadering of teambuildingdag, worden georganiseerd. Zeker met onze recente uitbreiding is De Hof een locatie voor zakelijke evenementen geworden die je in de omgeving van Veenendaal niet snel tegenkomt. Dankzij de vele zakelijke ruimtes waarover De Hof beschikt, kunnen grote groepen hier terecht. Meer weten over de mogelijkheden bij De Hof? Lees hier meer over De Hof zakelijk of neem direct contact op met jouw vraag.

Reserveer jouw plekje bij Restaurant De Hof

Een plekje in ons restaurant bij Veenendaal reserveren? Reserveer via onderstaande knop snel en eenvoudig jouw plekje bij hét restaurant met de meest uitgebreide menukaarten van Renswoude, Veenendaal en omgeving: Restaurant De Hof. We kijken uit naar je komst!

Restaurant bij Veenendaal contactgegevens

Tel: 0318 – 57 12 13
E-mail: info@dehof.nl

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag t/m zondag: vanaf 10:00