Ben je voor het jaarlijkse bedrijfsfeest op zoek naar een leuke feestlocatie, waar zowel op de locatie zelf als in de omgeving van alles te doen is? Restaurant De Hof, een veelzijdige eventlocatie in de natuur van Renswoude, biedt zakelijke klanten diverse mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsfeest. Eerst een leuke activiteit ondernemen, daarna gezellig met het hele team borrelen en het bedrijfsfeest afsluiten met een gezellig diner of spetterend feest in een van onze feestzalen; voor ieder personeelsfeest hebben wij een passende oplossing.

Bedrijfsfeest organiseren

Een ultiem bedrijfsfeest op een indrukwekkende locatie, met heerlijke hapjes en drankjes. Of je nu met een klein team of 100 werknemers naar Restaurant De Hof komt, dat maakt niet uit. Wij beschikken over meerdere sfeervolle ruimtes, welke omgetoverd kunnen worden tot ware feestzalen.

Maar hoe houd je het feest verrassend en de gasten enthousiast? Door niet het gehele bedrijfsfeest in dezelfde ruimte te blijven, maar juist verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld eerst op ons borrelterras jouw gasten te verwelkomen met een glaasje champagne of bakje koffie. Nadat iedereen is gearriveerd en het welkomstdrankje op heeft, kun je beginnen met het ondernemen van een leuke activiteit op onze locatie. Hierbij kun je denken aan een drone, Tai Chi of bijvoorbeeld een Virtual reality workshop. Samen met onze lokale partners kunnen wij elk zakelijk evenement aanvullen met een leuk en uitgebreide activiteit.

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest activiteiten en foodarrangementen

Wil je tijdens het bedrijfsfeest een activiteit ondernemen? Dan moet dit wel gecombineerd worden met een foodarrangement bij Restaurant De Hof. Een foodarrangement kan zijn: een heerlijke lunch, ontspannen borrel of gezellig diner. Heb je een ander foodarrangement en ben je benieuwd of dit ook gepaard samen gaat met een activiteit? Bij Restaurant De Hof is vrijwel alles mogelijk, dus vraag er gerust naar. Samen maken we het jaarlijkse bedrijfsfeest of jubileum tot een waar succes!

Feestzaal huren voor bedrijfsfeest

Heb je met alle werknemers van jouw bedrijf iets te vieren? Of ben jij juist diegene die het personeelsfeest dit jaar mag gaan organiseren en zit je nog in de oriënterende fase? Het bedrijfsfeest afsluiten in een sfeervolle, ruime feestzaal kan dan maar zo een doorslaggevend zijn voor de keuze van de locatie waar het bedrijfsfeest gehouden wordt. Restaurant De Hof, een eventlocatie én restaurant in Renswoude, vlakbij Veenendaal en Barneveld, beschikt over meerdere feestzalen voor een geslaagd bedrijfsfeest. Grote groepen kunnen hierin terecht en ze zijn van alle gemakken voorzien, zodat het bedrijfsfeest een feest wordt waar nog lang over nagepraat wordt.

Bedrijfsfeest op maat

Restaurant De Hof maakt het jaarlijkse personeelsfeest van jouw bedrijf tot een waar succes. Zowel in de middag als in de avond zijn er vele mogelijkheden. Je kunt jouw bedrijfsfeest helemaal naar wens invullen! Kies voor een bedrijfsfeest op maat bij Restaurant De Hof en beleef een heel gezellige dag met het hele team. Start de dag bijvoorbeeld met een heerlijke welkomstlunch in ons luxe restaurant of op ons (overdekte) buitenterras. Na de lunch een leuke activiteit met hele team ondernemen? Wij laten je graag kennis maken met alle leuke activiteiten, georganiseerd door De Hof en lokale bedrijven waarmee wij samenwerken. Het gehele feest, maar ook tijdens de activiteiten bevinden de gasten zich op een bijzondere locatie in de natuur. Voor een uniek bedrijfsfeest waarbij plezier vooropstaat, ben je bij Restaurant De Hof absoluut op de juist plek.

Bedrijfsfeest organiseren bij De Hof?

Bedrijfsfeest op maat organiseren? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met jou alle mogelijkheden en maken van jouw bedrijfsfeest graag een feest waar mooie herinneringen aan over worden gehouden.