De mooiste bedrijfsfeest locatie

Bedrijfsfeest organiseren op een unieke en mooie locatie? Ben je voor het jaarlijkse bedrijfsfeest op zoek naar een leuke feestlocatie, waar zowel op de locatie zelf als in de omgeving van alles te doen is? Restaurant De Hof, een veelzijdige eventlocatie in de natuur van Renswoude, biedt diverse mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Eerst een leuke activiteit ondernemen, daarna gezellig met het hele team borrelen en het dagje uit met werknemers afsluiten met een gezellig diner of spetterend feest in een van onze feestzalen; voor ieder personeelsfeest hebben wij een passende oplossing.

Locatie voor bedrijfsfeesten

Een ultiem bedrijfsfeest op een indrukwekkende locatie, met heerlijke hapjes en drankjes. Of je nu met een klein team of 100 werknemers naar Restaurant De Hof komt, dat maakt niet uit. Wij beschikken over meerdere sfeervolle ruimtes, welke omgetoverd kunnen worden tot ware feestzalen.

Maar hoe houd je het feest verrassend en de gasten enthousiast? Door niet het gehele bedrijfsfeest in dezelfde ruimte te blijven, maar juist verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld eerst op ons borrelterras jouw gasten te verwelkomen met een glaasje champagne of bakje koffie. Nadat iedereen is gearriveerd en het welkomstdrankje op heeft, kun je beginnen met het ondernemen van een leuke activiteit op onze locatie. Hierbij kun je denken aan een drone, Tai Chi of bijvoorbeeld een Virtual reality workshop. Samen met onze lokale partners kunnen wij elk zakelijk evenement aanvullen met een leuk en uitgebreide activiteit.

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest activiteiten en foodarrangementen

De Hof maakt jouw jaarlijkse personeelsfeest tot een groot succes, zowel ‘s middags als ‘s avonds. Je kunt jouw bedrijfsuitje volledig naar wens invullen, bijvoorbeeld met een welkomstlunch in ons luxe restaurant of op ons overdekte buitenterras.

Activiteiten en foodarrangementen

Combineer activiteiten met een heerlijk foodarrangement, zoals een lunch, borrel of diner. Heb je specifieke wensen? Bij Restaurant De Hof is bijna alles mogelijk. Wij zorgen samen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of jubileum. De Hof is dé locatie voor bedrijfsuitjes.

Wil je tijdens het bedrijfsfeest een activiteit ondernemen? Dan moet dit wel gecombineerd worden met een foodarrangement bij Restaurant De Hof. Een foodarrangement kan zijn: een heerlijke lunch, ontspannen borrel of gezellig diner. Heb je een ander foodarrangement en ben je benieuwd of dit ook gepaard samen gaat met een activiteit? Bij Restaurant De Hof is vrijwel alles mogelijk, dus vraag er gerust naar. Samen maken we het jaarlijkse bedrijfsfeest of jubileum tot een waar succes. De Hof is dé locatie voor bedrijdsuitjes.

Waarom de Hof?

  • Centraal gelegen
  • Sfeervolle ambiance
  • 6 Verschillende zalen
  • van 5 tot 240 personen
  • Samenwerking met lokale partners

Feestzaal huren voor bedrijfsfeest

Heb je met alle werknemers van jouw bedrijf iets te vieren? Of ben jij juist diegene die het personeelsfeest dit jaar mag gaan organiseren en zit je nog in de oriënterende fase? Het feest afsluiten in een sfeervolle, ruime feestzaal kan dan maar zo een doorslaggevend zijn voor de keuze van de locatie waar het bedrijfsfeest gehouden wordt. Restaurant De Hof, vlakbij Veenendaal en Barneveld, beschikt over meerdere feestzalen voor een geslaagd feest met collega’s. Grote groepen kunnen hierin terecht en ze zijn van alle gemakken voorzien, zodat het een feest wordt waar nog lang over nagepraat wordt.

Feestzalen geschikt voor elk feest

  • Zaal 1, 2 en 3: 60 tot 90 personen – Zaal 1, 2 en 3 bij elkaar: 230 tot 270 personen
  • Zaal 4: tot 26 personen
  • Zaal 5: tot 100 personen
  • Zaal 6 (met dakterras): tot 45 personen
Bedrijfsfeest

Vraag meer informatie aan