Winterbruiloft? Trouw in de de winter.

Een Winterbruiloft volledig naar jullie wensen.

Bij De Hof omarmen we niet alleen de warmte van de zomerliefde, maar ook de betovering van winterromantiek. Stel je voor: een fonkelende sneeuwdeken, knisperende vuurkorven op ons terras en de warme gloed van liefde die alles omhelst. De Hof, waar we jullie droom van een winterbruiloft werkelijkheid maken.

Waarom bij de Hof?

  • Officiële trouwlocatie
  • Van 30 tot 300 personen
  • Sfeervol winterterras
  • 90 jaar aan ervaring
DJ Wedding 545 Restaurant De Hof

Winterse bruiloften en betoverende arrangementen

Laat je gasten verwarmen door onze winterse lekkernijen en verrukkelijke arrangementen. Van smaakvolle warme drankjes tot aan feestelijke winterse hapjes; we hebben alles om jullie winterbruiloft compleet te maken. Ons toegewijde team staat paraat om jullie wensen te vervullen, of het nu gaat om een gezellige winterse borrel of een uitgebreid diner bij kaarslicht.

Sfeervolle winterdecoraties en verwarmende Sfeer

De Hof straalt in de winter een intieme en sfeervolle ambiance uit. Denk aan fonkelende lichtjes, knusse dekentjes voor de gasten en warme winterbloemen die de ruimte vullen met geurige vreugde. Onze locatie, centraal gelegen tussen Veenendaal, Ede, Barneveld en Woudenberg, biedt de perfecte ontsnapping aan de winterse drukte, waar jullie samen met jullie dierbaren kunnen ontspannen en genieten van de betovering van het moment.

Jullie winterbruiloft plannen? 

Benieuwd naar de winterse pracht van De Hof? Neem een virtuele wandeling door onze locatie en ontdek de mogelijkheden die we te bieden hebben voor jullie winterbruiloft. Geïnspireerd geraakt? Neem contact met ons op, en we plannen graag een persoonlijk gesprek op locatie om samen de details te bespreken en jullie winterse droombruiloft werkelijkheid te laten worden.

Bij De Hof gaan we verder dan het vieren van liefde; we vangen de winterse betovering en creëren herinneringen die net zo tijdloos zijn als de sneeuwvlokken die jullie liefdesverhaal omhelzen. Laat ons jullie begeleiden op de reis naar een winterbruiloft die alle verwachtingen overtreft.

1F6A6560 1 Restaurant De Hof