Feestlocatie

Aan de rand van de Veluwe, centraal tussen Veenendaal, Ede, Barneveld en Woudenberg vind je een unieke feestlocatie. Restaurant De Hof is de perfecte locatie voor elk feest, zowel voor particulieren als bedrijven. In de landelijke omgeving van De Hof ben je even helemaal weg van alle drukte en kun je echt ontspannen.

De organisatie van het feest? Die kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Of er nou 10 of 250 mensen komen, wij zorgen dat het niemand aan iets ontbreekt.

2023 07 23 Lyzanne Saviel 3085 Restaurant De Hof

Trouwlocatie

Op de mooiste dag van je leven wil je compleet onbezorgd genieten en de liefde vieren, wetend dat het ook jouw gasten aan niets ontbreekt. Precies dat is waar we bij De Hof voor zorgen. Met veel liefde en vakmanschap zorgen we dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Wist je al dat De Hof ook een officiële trouwlocatie is en je dus zelfs de ceremonie bij ons kunt vieren?

Iets te vieren?

Een speciale verjaardag of jubileum vieren zonder veel gedoe? Kom dan naar De Hof. Op onze sfeervolle feestlocatie wordt je feest er één om niet te vergeten. Wat dacht je van een high tea of high wine, een BBQ of buffet? Mag jouw feest wel een beetje swingen? Dan zorgen we voor gezellige muziek. Bespreek alle mogelijkheden met onze eventmanager.

ICUFotografie Bar33Lounge 73 Restaurant De Hof