Workshops

Gezellig met je team of vrienden een leuke workshop volgen? Bekijk hieronder de mogelijkheden bij De Hof.

Bootcamp Restaurant De Hof
Tai Chi Restaurant De Hof
Yoga Restaurant De Hof

VRIENDENUITJE BOOTCAMP

Ben je op zoek naar een sportief en spraakmakend uitje voor jou en je familie- of vriendengroep? Zoek dan zeker niet verder! Tijdens onze speciale bootcamp ga je met elkaar de vriendschappelijke strijd aan: Wie is het sportiefste van iedereen?

In 45 tot 60 minuten komen verschillende sportieve spelvormen aan bod waarin plezier en competitiviteit centraal staan. Kom mee naar buiten en laat je met elkaar eens flink afmatten! Iedereen kan op eigen niveau meedoen.

15 euro per persoon, vanaf 8 personen. Gouden medailles voor de winnaars als prijs? Vraag naar een vrijblijvende offerte.

TEAMBUILDING BOOTCAMP

Teambuilding binnen een bedrijf kan op verschillende manieren ontstaan. Eén van de mooiste manieren is door middel van bootcampen: Het zorgt voor plezier, samenwerking en verbroedering. En achteraf mooie verhalen voor bij het koffiezetapparaat!

In 45 tot 60 minuten komen verschillende sportieve spelvormen aan bod met als grootste doel: samenwerken. Kom mee naar buiten en ervaar de kracht van teambuilding middels sport! Iedereen kan op eigen niveau meedoen.

15 euro per persoon, vanaf 8 personen. Gouden medailles als aandenken? Vraag naar een vrijblijvende offerte.

YOGA-CLINIC

In deze clinic laten we deelnemers kennismaken met de kracht van yoga. We ontdekken in zowel vloeiende bewegingen áls in stilstand wat yoga met zowel je lijf als geest kan doen. De les wordt ontworpen rondom een specifieke thema die jij als organisator mag bepalen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: activatie, ontspanning of verbinding. Ook ideaal als vergaderbreak!

Deelnemers hoeven absoluut niet lenig te zijn en kunnen allen op eigen niveau meedoen. Een les kan in overleg 45 tot 90 minuten duren. Hij kan zowel buiten als binnen in een zaal plaatsvinden, matjes regelen wij.

Vanaf 15 euro per persoon, vanaf 8 personen.

TAI CHI-BREAK

Even een break van vergaderingen of festiviteiten? Met de Tai Chi-break brengen we je weer terug vanuit je hoofd in je lijf!

Laad je batterij op door deze bijzondere Chinese bewegingskunst: De zachte vloeiende bewegingen voer je uit onder focus en concentratie. De les is geschikt voor echt ieder niveau. Zelfs deelnemers die verzwakt of slecht ter been zijn, kunnen op een stoel gerust meedoen. Een les kan in overleg 45 tot 90 minuten duren. Hij kan zowel buiten als binnen in een zaal plaatsvinden.

Vanaf 15 euro per persoon, vanaf 8 personen