Winterbruiloft

Aan de rand van de Veluwe, centraal tussen Veenendaal, Ede, Barneveld en Woudenberg vind je een unieke trouwlocatie Bij Restaurant De Hof omarmen we de betoverende sfeer van een winterbruiloft. In de landelijke omgeving van De Hof ben je even helemaal weg van alle drukte en kun je echt ontspannen.

De organisatie van jullie bruiloft op onze locatie? Die kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Of er nou 10 of 250 mensen komen, wij zorgen dat het niemand aan iets ontbreekt.

Marilynfotografie Bruiloft Ard Jan en Joanne 642 1 Restaurant De Hof

Winterbruiloft locatie

De sfeervolle zalen stralen gezelligheid uit en zijn ideaal voor intieme ceremonies of uitbundige feesten. Wij begrijpen dat een winterhuwelijk een speciale aanpak vereist, en daarom zorgen wij voor een warm onthaal en alleen de beste service.

Trouwen midden in de winter?

De Hof is niet alleen een feestlocatie, maar ook een officiële trouwlocatie. Beeld je in: het jawoord geven terwijl de sneeuw zachtjes neerdwarrelt en de sfeerverlichting de liefde in de lucht vangt. Bij De Hof maken we van jouw winterse bruiloft een magisch moment. Bespreek alle mogelijkheden met onze eventmanager.

Image Restaurant De Hof