Leerling gastheer/gastvrouw BBL

4 dagen per week werken, 1 dag naar school – Niveau II, III en IV

Wil jij werken in het leukste en mooiste restaurant van de regio? Restaurant De Hof zoekt een leerling gastheer/gastvrouw BBL!

Als medewerker/leerling van De Hof ben je het visitekaartje van ons restaurant. Restaurant De Hof maakt momenteel een gigantische transformatie naar ‘The Place To Be’ van de omgeving. Een prachtig restaurant, hippe bar, coole foodtrailer en feestzaal voor bruiloften en bedrijfsfeesten daar wil jij toch onderdeel vanuit maken?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan en heb jij een passie voor horeca? Restaurant De Hof zoekt een leerling gastheer/gastvrouw.

Wat wordt er van jou verwacht?

– Kwaliteit en gastvrijheid staat op nummer één.
– Dat je stressbestendig bent en op drukke momenten het hoofd koel weet te houden.
– Dat je leergierig bentPassie en interesse voor wijn/ dranken/ food en up to date zijn van alle trends en ontwikkelingen is een pré.
– Je bent een teamplayer.

Wie zoeken we?

– Je bent gedreven om iedere dag tot een succes te maken.
– Je hebt passie voor ons mooie horeca vak, je bent professioneel maar ook bevlogen.
– Het glas is altijd halfvol, je bent positief en enthousiast
– Je bent flexibel, oplossingsgericht en je hebt een ‘getting –things-done’ mentaliteit.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en wil je solliciteren? Stuur dan een mail naar werken@dehof.nl

Wij kijken er naar uit jouw sollicitatie te mogen ontvangen en we beloven je sollicitatie met aandacht te bekijken en je zo snel mogelijk een reactie te geven. Als we je uitnodigen dan is dat voor een eerste wederzijdse kennismaking. Wij willen natuurlijk alles van jou weten. Er is ook genoeg ruimte voor jou om meer te weten te komen over De Hof en de ins en outs van de functie.