Vergaderen | Restaurant De Hof
Reserveer online
Reserveer online

Vergaderen

Arrangementen voor business meetings of vergaderingen voorzien van alle moderne audiovisuele faciliteiten. U vindt het allemaal bij Restaurant De Hof. De fraaie ligging aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en mooie accommodaties maken De Hof tot dé locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Bij onze arrangementen kunt u rekenen op snelle en betrouwbare service. Wij stellen een arrangement samen dat optimaal aansluit bij uw wensen. De catering is hierbij tot in de puntjes verzorgd. Uiteraard kunt u tussendoor of aansluitend genieten van een heerlijke lunch of diner bereid door ons keukenteam.

Bereikbaarheid
Restaurant De Hof is goed bereikbaar. U kunt gebruik maken van onze 120 gratis parkeerplaatsen. Ook per openbaar vervoer zijn wij uitstekend te bereiken. Onze locatie is slechts 1,5 km verwijderd van intercity station Veenendaal-De Klomp en per bus stapt u voor de deur uit met de buslijn 80.

vergaderzaal Veenendaal
vergader ruimte hurenDeze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Zelf een vergadering organiseren?

Wij helpen u graag met het samenstellen van een passend arrangement.

Reserveren
© Restaurant De Hof 2016 | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Restaurant De Hof