Unieke Evenementenlocatie

Zoek je een unieke evenementen locatie in de regio van Ede en Veenendaal? Dan ben je bij de Hof in Renswoude aan het juiste adres. Door de verschillende zalen en unieke buitenlocatie wordt jouw evenement een gegarandeerd succes.

Wat maakt ons een unieke evenementenlocatie: 

  • Volledig vernieuwde locatie
  • Goed bereikbaar
  • Gratis parkeren
  • Moderne zalen
  • Restaurant van hoge kwaliteit. Beoordeeld met een 9 uit 1.000+ reviews

De verschillende zalen

De Nieuwe Hof bestaat uit 6 verschillende zalen, elk met een eigen toegang tot buitenfaciliteiten. Door de vernieuwde indeling van de Hof kunnen wij ruimte bieden tot 300 personen. 

Voor de zalen 1 t/m 4 op de begane grond hebben we een voorterras en een intieme zomertuin.

Bij zaal 5 & 6 op onze bovenverdieping kunt u gebruikmaken van de lift. Bij deze zalen hoort ook ons sfeervolle dakterras.

Gedetailleerde informatie over de mogelijkheden per zaal?

unieke evenementenlocatie

Evenementenlocatie midden Nederland

Voor een evenementenlocatie midden in Nederland ben je bij de Hof aan het juiste adres. Gelegen in Renswoude op de grens van Utrecht en Gelderland vind je onze locatie. Op slechts 5 minuten rijden van de A12 en met een grote, gratis parkeerplaats is de Hof een ideale locatie voor heel Nederland. Wil je de evenementenlocatie van te voren zien? We nodigen je graag uit om langs te komen.

unieke evenementenlocatie

Activiteiten en workshops

Niet alleen voor vergaderingen, recepties en feesten is de Hof een ideale locatie. Het is ook mogelijk om op onze evenementenlocatie in midden Nederland diverse activiteiten te organiseren. Ooit gedacht aan een workshop drone vliegen? Liever tussen de presentaties door een cursus boxen volgen? Ook dat kan! Bekijk hier al onze activiteiten. 

Deze bedrijven gingen je voor:

Over de Hof

De Hof is een unieke en inspirerende plek die zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel de gasten als de organisatoren van het evenement. Of het nu gaat om een formeel evenement of een informeel feestje, De Hof biedt de perfecte omgeving voor elke gelegenheid. Met ons ruime aanbod aan arrangementen voor evenementen is er voor ieder wat wils. Wil je een bedrijfsfeest organiseren waar nog lang over wordt nagepraat? Dan ben je bij De Hof aan het juiste adres!

Of bekijk de virtual tour door het restaurant en alle vergaderruimtes.

Hoe kunnen wij jouw evenement tot een succes maken?

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Door onze flexibele aanpak zorgen we er voor dat het evenement een gegarandeerd succes wordt. 

Of bel ons op 0318 – 57 12 13

Blauw Vierkant Pictogram Abstract Logo 10 Restaurant De Hof

ANOEK

Assistent manager sales & events