Sfeerimpressie van onze zalen | Restaurant De Hof
Reserveer online
Reserveer online

Sfeerimpressie

In het groen van de Utrechtse Heuvelrug ligt Restaurant De Hof. Onze zalen hebben een warme entourage en zijn geschikt voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Bij ons staan Gastvrijheid en goede service voorop. Wij denken graag met u mee welke zaal het meest geschikt is voor uw receptie, feest of personeelsavond.

Feestlocatie Ede

De Groote Hof

Feestlocatie Ede

De Hooge Hof

Feestlocatie Ede

De Kleine Hof

_DSC6542

Het Restaurant

_DSC6558

De Serre

Feestlocatie Ede

Het Terras

Aperitiefbar

De Aperitiefbar

Feestlocatie

De idyllische ligging en de ruime zalen vormen een prachtig decor voor uw feest. De dag wordt voor u tot in de puntjes verzorgd. Van een gezellige receptie tot een spetterend huwelijksfeest. Ons gezellige zalencentrum biedt plaats aan gezelschappen tot 275 personen. Wij staan u graag persoonlijk te woord om een arrangement samen te stellen dat optimaal aansluit bij uw wensen.

Overnachting

Bereikbaarheid

Restaurant De Hof is goed bereikbaar. Het restaurant ligt aan de provinciale weg (N224) op vijf minuten van Veenendaal. U kunt gebruik maken van onze 120 gratis parkeerplaatsen.

Ook per openbaar vervoer zijn wij uitstekend te bereiken. Onze locatie is slechts 1,5 km verwijderd van intercity station Veenendaal-De Klomp en per bus stapt u voor de deur uit met buslijn 80. 

Meer weten over onze zalen en mogelijkheden?

Neem contact met ons op
© Restaurant De Hof 2016 | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Restaurant De Hof