Evenementenlocatie

Evenementlocatie De Hof Renswoude: De perfecte plek voor jouw volgende evenement

Als je op zoek bent naar een evenementlocatie die uniek, sfeervol en flexibel is, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij De Hof Renswoude. Gelegen in het prachtige dorpje Renswoude in de provincie Utrecht, biedt deze locatie een ideale setting voor allerlei soorten evenementen. Of je nu een bruiloft, zakelijke bijeenkomst, of familiefeest wilt organiseren, De Hof Renswoude heeft alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken.

Evenementenlocatie

De Hof Renswoude is gelegen in een rustige en groene omgeving, op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A12. Het pand is omgeven door een grote tuin en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. De locatie biedt veel privacy en is daardoor ideaal voor unieke evenementen. Nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Kom dan alvast binnenkijken of bekijk de drone video.

De zalen

Onze Nieuwe Hof bestaat uit 6 verschillende zalen, elk met een eigen toegang tot buitenfaciliteiten. Door het aanbod aan verschillende zalen beschikken we altijd over een geschikte evenementenlocatie.

Voor de zalen 1 t/m 4 op de begane grond hebben we voorterras en een intieme zomertuin. In zaal 1 t/m 3 samen is er ruimte voor 240 a 270 personen.

Bij zaal 5 & 6 op onze bovenverdieping kunt u gebruik maken van de lift. Bij deze zalen hoort ons sfeervolle dakterras.

unieke evenementenlocatie

Alle soorten evenementen

Of je nu een bedrijfsfeest, jubileum, vergadering,  receptie of workshop wilt organiseren, bij De Hof ben je aan het juiste adres. Onze zes verschillende zalen bieden ruimte voor intieme feestjes tot grote bedrijfsfeesten, en we hebben een breed aanbod aan arrangementen voor evenementen.

Activiteiten

Benieuwd naar onze activiteiten en workshops? Wat dacht je van een workshop drone vliegen of een cursus boxen tussen de presentaties door? Bekijk hier ons volledige aanbod.

Deze bedrijven gingen je voor:

De geschiedenis van De Hof

Restaurant De Hof in Renswoude is al vele jaren een begrip in de omgeving, maar weet je dat het een rijke geschiedenis heeft die teruggaat tot 1933? Het begon allemaal als een café, speeltuin en benzinepomp op deze locatie, gestart door Dhr. C. Bos, de opa van de huidige eigenaar. Het is misschien moeilijk te geloven, maar het is echt waar! In 2022 is de Hof volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een sfeervolle evenementenlocatie.

unieke evenementenlocatie

Hoe kunnen wij jouw evenement tot een succes maken?

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Door onze flexibele aanpak zorgen we er voor dat het evenement een gegarandeerd succes wordt. 

Of bel ons op 0318 – 57 12 13

Blauw Vierkant Pictogram Abstract Logo 10 Restaurant De Hof

ANOEK

Assistent manager sales & events