Keuzemenu samenstellen | Restaurant de Hof
Reserveer online
Reserveer online

Keuzemenu (vanaf 16 personen)

Download PDF

Stel uw eigen keuzemenu samen

(vanaf 16 personen)

Maximaal 4 keuzes per gang tot 30 personen
Maximaal 3 keuzes per gang tot 40 personen
Maximaal 2 keuzes per gang tot 50 personen
Groepen groter dan 50 personen 1 vast menu

Voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Salade met geitenkaas en honing uit de oven

€8,75

  • Salade met licht gerijpte boerenkaas, druiven, walnoten en appeldressing

€8,75

  • Salade Nicoise met tonijn, tomaat, ei, ui en kappertjes

€9,00

  • Op hout gerookte zalm met een paling kroketje

€10,00

  • Serranoham met salade van meloen

€9,75

  • Caesar salade; met gegrilde kip, bacon en croutons

€9,25

  • Carpaccio van Hollands rund met Old Amsterdam

€9,75

  • Dungesneden kalfslende met kappertjes en tonijnmayonaise

€9,25

  • Mini proeverij van de kaart (voor het hele gezelschap)

€11,00

  • Kwartet van vissoorten; gerookte zalm, gerookte forel, rivierkreeftjes & een garnalenkroketje

€13,00

Soepen

  • Goed gevulde groentesoep

€5,00

  • Licht gezoete tomatensoep

€5,00

  • Maandelijks wisselende soep

€5,00

  • Heldere kippenbouillon met garnituur van kip en verse groente

€5,00

  • Romige kreeftensoep met garnituur van rivierkreeftjes

€6,00

Warme voorgerechten

  • Lauwwarme salade met reepjes beenham, gebakken champignons en bosui

€8,25

  • Krokant gebakken briepuntjes met honing-walnoten stroop

€9,75

  • Pasteitje van beenham en champignons

€9,00

  • Oosterse ossenhaas uit de wok

€10,25

  • Gepelde gamba’s met een licht pittige-zoete saus

€11,00

Hoofdgerechten

Vlees

  • Wienerschnitzel “Paris” met gebakken uitjes, paprika, champignons & spekjes

€16,75

  • Zigeuner schnitzel of Holsteiner schnitzel

€16,75

  • Varkenshaas met champignonroomsaus

€17,75

  • Biefstuk van de haas
    Bij de biefstukken komt rode wijnsaus en gebakken champignons op tafel

€21,75

  • 3 Spiesjes “de Hof”; ossenhaas, varkenshaas, kipfilet
    met een saus van peper, spek en ui

€22,75

  • Gegrilde hoenderfilet, geserveerd met bospaddenstoelen-roomsaus

€16,75

  • Boeuf Bourguignon; stoof van rundvlees

€16,50

  • Varkenshaasmedaillons met geitenkaas, katenspek en rode portsaus

€17,75

  • Surf & Turf; Gegrilde ossenhaas (150 gr.) & 3 gebakken gamba’s met rode wijn en knoflooksaus

€22,75

  • Shared Dining; schalen met 3 soorten vlees/vis (in overleg) op tafel

Vanaf €25,00

  • Gegrilde Angus runderentrecôte (250 gr.) met kruidenboter of pepersaus

€23,75

Vis

  • Scholfilet op een bieslook-botersaus

€16,75

  • Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus

€16,75

  • Kabeljauwfilet met een zachte mosterdsaus

€17,75

Trio van zalm, zeebaars & gamba’s met gepofte cherrytomaat en witte wijnsaus

€20,75

Gerechten zonder vlees of vis

  • Tartelette van geitenkaas en spinazie met gepofte cherry tomaat

€16,75

  • Vegetarische parade; Laat u verrassen! (4 vegetarisch gerechten)

€18,50

Wij kunnen rekening houden met speciale (dieet)wensen van uw gasten

Kindermenu’s

  • Bordje friet met een kroket / frikandel / kipnuggets en appelmoes

€6,25

  • Bordje friet met spare-ribs en appelmoes

€7,00

  • Bordje friet met een halve schnitzel en appelmoes

€7,25

Desserts

Keuze dessert

  • Coupe Bambino (kinderijsje)

€4,00

  • Coupe ijs; bolletje vanille-ijs met slagroom en verse vruchtjes

€4,00

  • “Sorbet Royale”; ijs met verse vruchtjes, aardbeiensaus en slagroom

€6,25

  • “Dame Blanche”; vanilleroomijs met warme chocoladesaus

€6,25

  • Huisgemaakte bavaroise (wekelijks wisselend van smaak)

€6,25

  • Romige taart van aardbei en witte chocolade met een bolletje vanille-ijs

€6,50

Tarte tartin  van appel met vanille-ijs en slagroom

€7,00

  • Irish,- French,- Italian,- Brasil of Dom Coffee

€6,25

Mini-omelet Siberienne met warme kersen en slagroom

€6,75

Voor het hele gezelschap

  • Dessert amuse: klein glaasjes huisgemaakte mousse / bavaroise

€3,50

  • Speciaal voor u gemaakte ijstaart (met uw eigen foto en/of tekst)

€5,00

  • Twee bollen vanille-ijs en slagroom met daarbij op tafel; warme kersen, warme chocoladesaus en vers fruitsalade

€6,25

  • Schalen op tafel met 2 soorten ijstaart en 2 soorten bavaroise

€6,75

  • Parade van zoete desserts

€8,25

  • Servieskosten bruidsijstaart (de ijstaart mag u zelf laten verzorgen)

€3,95

Dessert in buffetvorm

Dessertbuffet “De Hof” €6,50
(alleen mogelijk in één van onze zalen)

Drie soorten roomijstaart;
Vanille, tiramisu en aardbei/pistache
Huisgemaakte ijsbombe met diverse soorten roomijs
Warme kersen en gesmolten ambachtelijke chocolade
Vers fruitsalade en slagroom

Aanvullingen dessertbuffet

  • Amuseglaasje bavaroise

€2,25

  • Warme wafels

€2,25

  • Huisgemaakte appelcrumble

€2,50

  • Selectie zoet dessertgebak

€2,75

  • Grote crème brûlée, aan het buffet gebrand

€2,50

Ook uw eigen keuzemenu samenstellen?

Neem contact met ons op
© Restaurant De Hof 2016 | Privacybeleid | Cookiebeleid
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Restaurant De Hof