Zakelijke Bijeenkomsten

De verschillende zalen

De Nieuwe Hof bestaat uit 6 verschillende zalen, elk met een eigen toegang tot buitenfaciliteiten. Door de vernieuwde indeling van de Hof kunnen wij ruimte bieden tot 300 personen. 

Voor de zalen 1 t/m 4 op de begane grond hebben we een voorterras en een intieme zomertuin.

Bij zaal 5 & 6 op onze bovenverdieping kunt u gebruikmaken van de lift. Bij deze zalen hoort ook ons sfeervolle dakterras.

Gedetailleerde informatie over de mogelijkheden per zaal?

unieke evenementenlocatie

Faciliteiten voor elke zakelijke behoefte

Onze veelzijdige locatie is uitgerust met moderne voorzieningen om uw evenement soepel te laten verlopen:

  • Flexibele Vergaderruimtes: Of u nu een intieme vergadering voor tien personen hebt of een grote bijeenkomst voor honderden deelnemers, onze aanpasbare ruimtes kunnen aan al uw behoeften voldoen.
  • Moderne Technologie: Met state-of-the-art audiovisuele technologie ondersteunen we presentaties, videoconferenties en alle vormen van digitale interactie.
  • Catering van Topkwaliteit: Geniet van op maat gemaakte cateringopties die variëren van lichte versnaperingen tot uitgebreide diners, allemaal bereid met verse, lokale ingrediënten.
unieke evenementenlocatie

Een locatie die inspireert

Renswoude staat bekend om zijn adembenemende natuur en historische charme, wat De Hof tot de ideale locatie maakt voor zakelijke bijeenkomsten die ook een moment van ontspanning vereisen. De rustige omgeving helpt om de creativiteit en focus te verhogen, wat uw evenement ten goede komt.

Deze bedrijven gingen je voor:

Over de Hof

De Hof is een unieke en inspirerende plek die zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel de gasten als de organisatoren van het evenement. Of het nu gaat om een formeel evenement of een informeel feestje, De Hof biedt de perfecte omgeving voor elke gelegenheid. Met ons ruime aanbod aan arrangementen voor evenementen is er voor ieder wat wils. Wil je een bedrijfsfeest organiseren waar nog lang over wordt nagepraat? Dan ben je bij De Hof aan het juiste adres!

Of bekijk de virtual tour door het restaurant en alle vergaderruimtes.

Neem contact op voor advies op maat

Bent u klaar om uw volgende zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op om meer te leren over onze faciliteiten en services, of bezoek ons voor een persoonlijke rondleiding. Wij helpen u graag om een evenement te creëren dat uw verwachtingen overtreft.

Of bel ons op 0318 – 57 12 13

unieke evenementenlocatie

ANOEK

Assistent manager sales & events