Evenementenlocatie midden Nederland

Zoek je een unieke evenementenlocatie in Midden Nederland? Dan ben je bij de Hof in Renswoude aan het juiste adres. Onze locatie bevindt zich in Renswoude, op de grens van Utrecht en Gelderland. De Hof is gemakkelijk te bereiken via de A12 en heeft een ruime, gratis parkeerplaats. Dit maakt de Hof een ideaal vergader- of evenementenlocatie voor mensen uit het hele land.

Wat maakt ons een unieke evenementenlocatie: 

  • Goed bereikbaar
  • Gratis parkeren
  • Moderne zalen
  • Volledig vernieuwde locatie
  • Restaurant van hoge kwaliteit. Beoordeeld met een 9 uit 1.000+ reviews

De verschillende zalen

De Nieuwe Hof bestaat uit 6 verschillende zalen, elk met een eigen toegang tot buitenfaciliteiten. Door de vernieuwde indeling van de Hof kunnen wij ruimte bieden tot 300 personen.

Zaal 1 t/m 4 zijn de zalen op de begane grond. Bij de zalen zit ons voorterras en de grote zomertuin.

Zaal 5 & 6 zijn te vinden op onze bovenverdieping. De zalen beschikken over een sfeervol dakterras. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de lift, zo zijn de zalen voor iedereen toegankelijk.

Meer informatie over de verschillende zalen?

unieke evenementenlocatie

Unieke evenementenlocatie 

De Hof is volledig vernieuwd in 2022. Wij hebben van de Hof een unieke evenementenlocatie gemaakt. Van personeelsfeest tot jubileum, alles is mogelijk. Onze evenementenlocatie Midden in Nederland biedt ruimte voor 300 personen. Met ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het OV is onze locatie een ideaal uitgangspunt voor jullie event.  

Bedrijfsfeest

Jullie bedrijfs- of personeelsfeest vieren bij de Hof? Geen enkel probleem. Onze zalen zijn geschikt voor intieme feestjes tot grote bedrijfsfeesten. Ons team staat voor jullie klaar om mee te denken in wat er mogelijk is. Door onze persoonlijke aanpak zorgen wij altijd voor een bedrijfsfeest waar nog jaren over wordt gesproken. Een jubilaris in het zonnetje zetten? Ook dat is mogelijk. De locatie is ook zeer geschikt voor recepties. 

unieke evenementenlocatie

Activiteiten en workshops

Niet alleen voor vergaderingen, recepties en feesten is de Hof een ideale locatie. Het is ook mogelijk om op onze evenementenlocatie in midden Nederland diverse activiteiten te organiseren. Ooit gedacht aan een workshop drone vliegen? Liever tussen de presentaties door een cursus boxen volgen? Ook dat kan! Bekijk hier al onze activiteiten. 

Deze bedrijven gingen je voor:

Over de Hof

De Hof is een prachtige en inspirerende locatie die een onvergetelijke ervaring biedt aan zowel de gasten als de organisatoren van het evenement. Of het nu gaat om een formeel evenement of een informeel feestje, De Hof is de ideale omgeving voor elke gelegenheid. We hebben een ruim aanbod aan arrangementen voor evenementen, dus er is voor ieder wat wils. Als je een bedrijfsfeest wilt organiseren waar nog lang over wordt nagepraat, dan ben je bij De Hof op het juiste adres!

Of bekijk de virtual tour door het restaurant en alle vergaderruimtes.

Hoe kunnen wij jouw evenement tot een succes maken?

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Door onze flexibele aanpak zorgen we er voor dat het evenement een gegarandeerd succes wordt. 

Of bel ons op 0318 – 57 12 13

Blauw Vierkant Pictogram Abstract Logo 10 Restaurant De Hof

ANOEK

Assistent manager sales & events