De mooiste bruiloft locatie

Ben jij op zoek naar een prachtige bruiloft locatie op de Veluwe? De Hof heeft alles om jouw bruiloft tot een succes te maken. Wij ontzorgen je volledig en door onze ervaring kun je genieten van een onbezorgde dag en het begin van de rest van jullie leven samen. De Hof is een van de meest bijzondere trouwlocaties om te trouwen. Lees snel alles over onze prachtige trouwlocatie bij Veenendaal (met trouwtuin).

Bruiloft locatie in Renswoude

Onze unieke bruiloft locatie in Renswoude is nog mooier en sfeervoller geworden! De bijzondere trouwtuin met witte stoeltjes, het dakterras en de meerdere feestzalen hebben er mede voor gezorgd dat onze bruiloft locatie de mooiste is van de regio! Alle voorzieningen om een unieke bruiloft te realiseren zijn aanwezig.

Een bruiloft helemaal naar wens? Neem contact met ons op, een Wedding & events planner denkt graag met jullie mee. Deze medewerker zal jullie ook ontzorgen tijdens jullie speciale dag, zodat het zeker een succes wordt!

Ceremonie bruiloft

Voor de ceremonie hebben wij een mooie zaal die volledig naar wens ingevuld mag worden. Is het thema van de de bruiloft bijvoorbeeld Black Tie? Dan kunnen wij samen met jou de hele zaal omtoveren tot de ceremoniezaal waar je altijd al van hebt gedroomd.

Liever een buitenceremonie? Ook dat is geen probleem! Geniet van een prachtige bruiloftceremonie in de mooie omgeving van Renswoude. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele problemen met hakken, want er is een mooi pad aangelegd waar je veilig over kunt lopen naar het altaar. Ook buiten is er van alles mogelijke met de kleuren en de opmaak. Leg aan ons voor wat jullie in gedachten hebben; een bruiloft locatie moet alles zijn wat jij wenst en wij dragen daar heel graag aan bij!

Bruiloft locatie

De perfecte receptie op jouw bruiloft locatie

Wij doen er alles aan om de perfecte receptie voor jullie bruiloft te kunnen realiseren, daarom zijn er eindeloze opties mogelijk. Je kunt kiezen voor drankarrangementen met alles erop en eraan. Zo zit er koffie en thee bij ontvangst in, verschillende hapjes en onbeperkte drankjes (incl. buitenlands gedistilleerd).

Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende arrangementen zoals een diner met een live Wok of een buffet met streetfood.

De mooiste feestzalen voor een topbruiloft

De Hof, een unieke bruiloft locatie in Renswoude, beschikt over meerdere compleet uitgeruste feestzalen. Deze feestzalen, welke opgedeeld en groter gemaakt kunnen worden, beschikken over een moderne bar, goede geluidsinstallatie en sfeervolle aankleding. Bruiloften waarbij veel mensen aanwezig zijn, geen probleem! Wij hebben voor iedere bruiloft een geschikte feestzaal ter beschikking.

Een cocktailbar of andere kraam tijdens het trouwfeest?

Droom jij weg bij een cocktailbar met jouw en je partners favoriete cocktail? Kies dan voor een cocktailbar bij jouw receptie! Kies jij voor een Gin&Tonic of ga je toch voor een Moijto? Alles is mogelijk!

Een andere leuke kraam is bijvoorbeeld een Tutti Frutti kraam, hierbij kunnen jullie gasten genieten van hun favoriete fruit. Ze kunnen het namelijk zelf samenstellen! Ook een ijskraam is erg populair bij onze gasten, geniet van een heerlijk verfrissend tussendoortje tijdens het dansen.

Hebben jullie zelf nu een heel leuk idee voor een kraam? Dat is natuurlijk mogelijk! Jouw favoriete eten, een pizzakraam of nog veel meer. Get creative; samen zorgen we voor geweldig bruidsfeest!

Het Bruidsboeket

De oplossing als jij wil dat het bruidsboeket volledig aansluit bij de bruiloft locatie! Onze huisbloemist staat klaar om het boeket van jouw dromen te maken. Daarnaast maakt Peet ook Tafelslingers, decorstukken, corsages en nog veel meer. Peet denkt graag mee met de mogelijkheden en helpt je als je het zelf allemaal even niet meer overziet!

Trouwen bij De Hof

Een bruiloft organiseren vergt veel tijd. Alles moet tot in de puntjes geregeld worden zodat jij en je geliefde maar ook alle aanwezigen een onvergetelijke bruiloft beleven. De Hof helpt je daar graag bij. Om alvast een beeld te krijgen van hoe een bruiloft eruitziet bij De Hof, krijg je via onderstaande video een sfeerimpressie van een trouwfeest op onze unieke bruiloft locatie bij Veenedaal.

De Hof is de mooiste trouwlocatie van Utrecht (provincie). Jullie bruiloft vieren bij De Hof, in de bijzondere zomertuin? Kom gezellig langs om onze intieme trouwlocatie bij Veenendaal te bekijken.

Of informeer direct naar de mogelijkheden, wellicht is jullie trouwdatum nog beschikbaar.

Waar trouw je in Nederland?

Bij De Hof, een prachtige trouwlocatie bij Veenendaal. Begin 2022 is de nieuwe trouwlocatie gerealiseerd. Je vindt er alles voor een geweldige bruiloft: een intieme trouwtuin (het middelpunt), speciale zaal voor ceremonies, trouwzaal voor het bruiloftsfeest en nog veel meer. Bij De Hof kun je zowel binnen trouwen als trouwen in de buitenlucht.