Nieuwbouw 2022 - Restaurant de Hof
7

Nieuwbouw 2022

De Hof presenteert:

Nieuwe Trouw & Eventlocatie!

De Hof breidt uit! Na een enorme transformatie van het restaurant & bar met nieuw terras in 2021 staan de volgende plannen voor 2022 alweer in de steigers. Het volgende grote project is de nieuwbouw van een trouw- en eventlocatie.

U kunt hier vanaf april 2022 terecht voor uw bruiloft, familiefeest, vergadering of zakelijk event tot wel 275 personen. Ook komt er een groot overdekt en verwarmd terras waarmee deze aantallen nog verder uitgebreid kunnen worden. Daarnaast komt er een ruime sfeervolle zomertuin in het groen voor trouwceremonies en evenementen.

Wilt u meer informatie? Mail dan naar info@dehof.nl

Architectuur

We kiezen voor een dakconstructie van 8 meter hoog dus dat gaat, samen met de 5 meter hoge ramen en grote kroonluchters, zorgen voor een enorme WOW. De ruimtelijke beleving zal hierdoor spectaculair zijn met veel licht en spannende contouren. Met uitzicht op het terras en op de zomertuin wordt het genieten dus..!

Moodboard

Dit is een impressie van de sfeer die we de inrichting willen gaan geven! Prachtig toch?

Zomertuin

De Hof krijgt ook een prachtige intieme zomertuin, grenzend aan het nieuwe (deels overdekte en verwarmde) terras.

Deze tuin wordt speciaal ingericht en aangekleed voor je bruiloft of evenement. Er komt ook een mooi buitenverblijf met veranda en daarnaast een grote stretchtent zodat de trouwceremonie, borrel of feestavond ook buiten plaats kan vinden, zelfs als het weer een beetje tegen zit.

De stretchtenten met sfeerverlichting, lampionnen, bomen enz gaan zorgen voor een ware “festivalsfeer” om je speciale dag onvergetelijk te maken. Zo kunnen we straks in de zomertuin ook een buitenbar plaatsen, een foodtrailer of zelfs je live muziek of DJ buiten behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld onder de stretchtent. Uiteraard kan ook je diner, live cooking, green egg BBQ of Italiaanse avond aan mooie lange gedekte tafels buiten onder de stretchtent plaats vinden.

 

Het nieuwe terras wordt ook deels overdekt met een 2e stretchtent die zorgt voor beschutting bij hitte of bij een Hollandse bui. Denk daar een vuurtje bij, mooie verlichting, stijlvol meubilair en je bruiloft, feest of event  gaat zorgen voor een onvergetelijke indruk bij je gasten.

Wij kunnen ook niet wachten tot het klaar is…! 😊