Feestzaal huren in regio Veenendaal?

Feestzaal reserveren in de regio van Veenendaal?

Ontdek de charme van onze sfeervolle en moderne feestzalen bij Restaurant De Hof – dé plek voor een onvergetelijk verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsfeest. Voor elke gelegenheid vinden we de perfecte zaal voor jou.

Feestzaal huren in regio Veenendaal

Zoek je een feestzaal in de buurt van Veenendaal, Ede of Barneveld? Kom naar Restaurant De Hof in Renswoude voor een moderne, luxe ervaring waar gastvrijheid heerst. We staan bekend als dé locatie voor elk type feest, met feestzalen die geschikt zijn voor alle groepsgroottes voor een gezellige avond.

Feestzaal

Feestzaal huren

De Hof heeft liefst 8 feestzalen. Dit resulteert in dat er altijd een feestzaal geschikt is voor groepen van elke grootte.

Zaal huren voor 30 personen

Wanneer je een zaal wilt huren voor 30 personen is zaal 6 het meest geschikt. Zowel privé als zakelijk kan er gebruik van worden gemaakt. Daarnaast biedt zaal 6 toegang tot het nieuwe dakterras.

Zaal huren tot 270 personen

Zoek je een grote zaal tot 270 personen? Ook dan kan je terecht bij de Hof. Met buffet is er ruimte voor 180 personen, zonder buffet is er ruimte voor 230 personen en een combinatie van een zit- en een staan gedeelte is deze ruimte geschikt voor 270 personen.

In overleg kan er ook gebruik worden gemaakt van de zomertuin.

Feestavond met hapjes of compleet wat anders?

Het bezoeken van een speciale feestlocatie voegt altijd iets extra’s toe aan je ervaring. Bij De Hof zetten we groots in op gastvrijheid, en trakteren we onze bezoekers op een avond vol smakelijke hapjes, perfect voor zowel grote als kleine groepen. We bieden een uitgebreide selectie van arrangementen, inclusief zowel koude als warme snacks. Of je nu een groot feest voor meer dan 200 personen plant of een intiemere samenkomst wenst, De Hof heeft aantrekkelijke opties voor elk aantal gasten, allemaal tegen competitieve prijzen.

Voor diverse groepsgroottes hebben wij een speciale arrangementenkaart samengesteld met daarin een overzicht van alle mogelijkheden wat betreft koude en warme hapjes.