Iets te vieren | Restaurant de Hof
7

Iets te vieren?

Van een High Wine tot een feestavond met hapjes, van onze populaire Dinch tot catering vanuit onze foodtrailer. De Hof gaat voor kwaliteit én veelzijdigheid! Voor elk feest, elke borrel, bruiloft, jubileum, verjaardag of een zakelijk evenement hebben wij wel een passende oplossing. Wij denken graag met je mee! Mail ons of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Onze zalen

Neem eens een kijkje in de Hof. Je ziet gelijk al dat er genoeg mogelijkheden zijn! Van onze gezellige aperitiefbar tot onze ruime zalen voor feesten of zakelijke aangelegenheden. Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding en wisselen met alle plezier wat ideeën uit!

Muziek en entertainment

Wij zitten nooit stil wat dat betreft en kijken altijd verder dan onze neuzen lang zijn! Dus zoek je een passende act voor je feest, een geweldige band, DJ of zanger? Wij weten de juiste mensen te vinden. En weten wij dit niet? Dan gaan we voor je op zoek! Heb je zelf al iets gevonden, geen enkel punt, we maken er samen een mooi feestje van!

 Passende oplossing 
 Passende oplossing 

Speelruimte

De Hof zou de Hof niet zijn als we geen leuke plek hadden voor kinderen! Daarom hebben wij een ruime speelruimte vol speelgoed, spelletjes en……