Bedrijfsfeest | Restaurant de Hof
7

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest bij De Hof is ons niet vreemd. Velen zijn je al voor geweest en hebben een geweldige tijd gehad. En dat zijn niet onze woorden! Een bedrijfsfeest is al mogelijk vanaf 20 tot maar liefst 250 personen. Vanaf 30 personen bieden wij lekkere en gezellige arrangementen aan, zoals ‘Bubbles, Beats & Bites’ en ‘Glühwein, Glitter & Glamour.’

Wine, Dine & Dance

Een avond vol wijnvertier! Wij zetten diverse wijnen voor je klaar met bijpassende gerechten, inclusief een sommelier die je van alles over wijn kan vertellen. En daarna kun je een dansje wagen op de lounge/club vibes.

Bubbles, Bites & Beats

Dat klinkt al goed toch? Een kerst- of nieuwjaarsborrel vier je bij de Hof! We verwelkomen je met een glas bubbels en verwennen je met lekkere hapjes en drankjes. Een deuntje erbij en je borrel is compleet.

Diner & Live muziek

Dansen en dineren, dát is waar deze avond om draait. Maak je gereed voor een heerlijk 5-gangen diner, een live band en een flinke dosis gezelligheid, dat wordt genieten!

Glühwein, Glitter & Glamour

Wees voorbereid op een tikkeltje-over-de-top-avond met glitter & glamour! We starten met een glaasje glühwein en warme chocomel bij de terrashaard of binnen met een glaasje bubbels. Daarna staat een uitgebreid buffet op je te wachten met sfeervolle achtergrondmuziek. Inclusief glitterhoedjes en andere glamour accessoires. Dit arrangement is enkel in de winter te boeken.

Breid lekker uit!

Maak je feest nóg leuker met een swingende DJ & saxofonist, een spannende casino-avond of een flitsende fotobooth. Combineer het met bovenstaande arrangementen of zelf georganiseerde avond. Eigen ideeën die zijn natuurlijk altijd welkom! Heb je zelf al een grandioze invulling voor je feest of ben je nog op zoek naar een paar leuke aanvullingen? Kom gezellig op de koffie en we smeden een passend plan.