Reserveer online
Reserveer online

Dinnerparty

De Hof 85 Jaar!

Wij bestaan 85 jaar en vieren dat groot met een dinnerparty op 9 en 23 maart! 9maart is binnen vijf dagen vol gereserveerd en daarom hebben wij een extra dinnerparty toegevoegd op 23 maart.

In 1933 begon Cornelis Bos aan de Arnhemseweg in Renswoude De Hof. Het bedrijf kende vele functies maar staat nu bekend als restaurant waar je ook goed terecht kan voor feesten en partijen. In 2018 bestaat De Hof 85 jaar en dit jubileumjaar gaan wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Bedrijfsfeest Renswoude
Red Crapet Band

Diner & Live Muziek

Tijdens de dinnerparty serveren wij een 5-gangen diner voor €39,50. U wordt om 19.00 uur verwacht en feestelijk ontvangen met een glas bubbels. U kunt kiezen voor een drank- & wijnarrangement tijdens de gehele avond voor €20,- p.p.  we serveren dan tot 23.00 uur dranken naar keuze en onze geselecteerde huiswijnen. Tevens zit bij dit drankenarrangement een kopje koffie met friandise ter afsluiting inbegrepen. Indien u de drankjes liever op nacalculatie wenst af te rekenen kan dit uiteraard ook.

Live: Red Carpet Band

Deze enthousiaste Jazzy – Funk & Soul – Pop coverband zal tijdens de dinnerparty zorgen voor muzikale versterking! Waar het eerst rustig begint mag er later op de avond ook gedanst worden! De Red Carpet Band heeft een veelzijdig repertoire en past daarom perfect bij onze dinnerparty.

Het Menu

Proeverij van koude voorgerechtjes:
Seranoham met truffelmayonaise – Garnalen-avocado salade – Vitello tonato

*****

Knolselderijsoepje met uitgebakken spekjes

*****

De enige echte klassieker:
Kleine pasteitjes met ragout van beenham & champignons

*****

Keuze hoofdgerecht:
Maishoenderfilet met mozzarella en buikspek op een saus van rode port
of
Zalmfilet met een kruidenkorst en bieslook- witte wijn saus
of
Vegetarische parade

*****

Proeverij van zoete desserts

Wilt u reserveren? Bel of mail!

Meer vragen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
© Restaurant De Hof 2016
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Restaurant De Hof